SEALAB åpner egne fasiliteter for R&D og produksjon

Publisert 14 november, 2019

R&D og produksjonsdelen av SEALAB har endelig fått egne fasiliteter. SEALAB Factory ligger ved våre kontorer i Trondheim og er klar for produksjon og vedlikehold av SEALABs hardware.

Designet, utviklet og produsert i Norge

SEALAB Factory har som hovedoppgave å produsere vinsj, kommunikasjonsskap, optimalisere Quintus-LED lys, og det unike SEALAB undervannskameraet. At Factory ligger akkurat i Trondheim tilsier at utstyret kan garanteres å bli designet, utviklet og produsert i Norge.

Kommunikasjon er et nøkkelord i jaget etter å bli så effektiv som mulig. Med hovedkontor og Factory i samme bygg blir kommunikasjon mellom salg og produksjon sømløs. Alt går raskere, både for kunden, og for SEALAB.

De ansatte med sin arbeidshverdag ved SEALAB Factory innehaver stor variasjon i relevant kompetanse, fra materialteknikk, fornybar energi til kybernetikk. Kompetansen er viktig når de skal utføre raske oppdrag i felt, men også under selve utviklingen og produksjonen.

Alle produkter produsert i SEALAB Factory blir, før de sendes ut, testet for funksjonalitet. Elektroniske tester, leting etter åpenbare feil, og forsikring om at det hele fungerer plettfritt under vann.

SEALAB Factory er hovedsakelig delt inn i fem avdelinger; Kamera, vinsj, Quintus, kommunikasjonsskap og service. Sammen jobber de mot optimalisering av lakseoppdretten.

Vil du ha mer informasjon om produktene fra SEALAB Factory? Ta kontakt med SEALAB.

Kontakt oss