BlueThink™ Kontrollrom - Livestream av merden

Kontinuerlig overvåking er den beste beslutningsstøtten som finnes. Med vår unike kamerateknologi og software, som kommuniserer sammen (IoT), får du høykvalitets overvåkingsbilder rett inn i ditt BlueThink™ Kontrollrom. Et krystallklart blikk på det som foregår i merdene, kan bidra til høyere forutsigbarhet, lavere dødelighet og bedre fiskevelferd.

Kontakt oss
Kontrollrom

Økt kontroll med BlueThink™ Apps

Icon for Weather

Weather

Med merdkanten som arbeidsplass er man spesielt utsatt for sjø, vær og vind - og sikkerhet må derfor tas på alvor. Weather gir deg sanntidsoversikt over værsituasjonen på ditt oppdrettsanlegg.

Les mer
Icon for AIS

AIS

AIS Appen er et antikollisjonshjelpemiddel som bidrar til økt sikkerhet. AIS-utstyr montert på fôrflåten lar deg se og bli sett av skipsfart i området, samtidig som du kan logge anløp til kjente fartøy.

Les mer
Icon for Aqualog

Aqualog

Heldigital og superrask logging av regelmessig vedlikehold sikrer garantiforhold på utstyret, i tillegg til høy oppetid. Det har aldri vært enklere å holde styr på gjennomføringen av vedlikeholdsoppgaver enn hva det er nå.

Les mer

BlueThink™ Apps bidrar med relevant informasjon som gjør deg som oppdretter bedre rustet til å ta gode beslutninger på jobb, hver dag.

Hardware og Software, Produsert i Norge

BlueThink™ Kontrollrom

Både hardware og software produseres i Norge. Slik får du en lynrask levering og driftsikker løsning. Produktene er utviklet slik at de behøver minimalt med vedlikehold og er enkle å installere. Ønsker du livestream fra ditt anlegg, kan vi sette opp et helhetlig system på få timer. Skulle du trenge hjelp, er service telefonen bemannet 24 timer i døgnet.

Icon

Driftsikkert

Icon

Enkel installasjon

Icon

Servicegaranti

Icon

Utviklet, designet og produsert i Norge