Undervannskamera

Beskrivelse

SEALAB PT-Cam leverer sylskarpe bilder for overvåkning og analyse i havbruksnæringen. Undervannskameraet kan vinkles i alle retninger og SEALAB Smart Winch lar deg manøvrere det både fram, tilbake og opp og ned i hele merdens dybde. At kameraet også filmer i full HD, har autofokus og autojustert fargebalanse gjør det perfekt egnet til å bistå oppdretter i daglige rutiner som fôring og tilstandsovervåkning av fisken.

Spesifikasjoner

Full HD 1080p

Oppløsning

63.7°

Synsvinkel

10,35 Kg

Vekt

1,16 kg

Vekt i vann

En robust konstruksjon og et intelligent design garanterer lang levetid med minimal vedlikehold. Kameraets runde form sikrer at noten ikke skades dersom de skulle komme i kontakt med hverandre, i tillegg vil påvirkningen av strøm være minimal.

Internet of Things

I tillegg til undervannskameraet integrerer SEALAB kamerasystem undervannslys, vinsj, sensorikk og programvare. Disse kommuniserer sammen gjennom IoT og støtter algoritmer for maskinlæring og kunstig intelligens.

Produsert i Norge

SEALAB PT-Cam blir produsert på SEALAB Factory i Trondheim. Før hvert enkelt kamera sendes ut, testes funksjonaliteten nøye; elektroniske tester, leting etter åpenbare feil, og forsikring om at det hele fungerer plettfritt under vann.