Historie

SEALAB ble etablert i 2015, gründerne er far og sønn Milan Marković og Oscar Marković. Sammen skapte de noe som senere kom til å bli stort. De har jobbet målrettet og har enormt med arbeidskraft. Det har ført til at SEALAB er i kraftig vekst, og utviklingen fortsetter.

Milan markovic

COO, STYRELEDER

Milan Marković er en entreprenør med mye kunnskap og hardt arbeid bak seg. I mange år har han dedikert seg til utvikling innen design og teknologi. Sentralt i hans virke er en sjelden blanding av forretningsdrift, teknologisk forståelse, kreativitet og artistisk ekspertise. Han har evnen til å fokusere, og driver prosjekter fremover, god ledelse står helt sentralt i dette.

Oscar markovic

CEO, STYREMEDLEM

Oscar Marković har de siste fem årene dedikert seg til design og teknologiutvikling. Han har veiledet studenter fra avdelingen for Teknisk Kybernetikk ved NTNU innen teknologi og produktutvikling. I tillegg har han gjort R&D på høyt nivå innen undervanns-kameraer, optiske systemer og maskinsyn-løsninger. I likhet med Milan Marković har han evnen til å aldri gi opp kombinert med et sterkt fokus og svært god ledelse.