Lusetelling

Automatisk lusetelling gir deg sanntidsinformasjon om lusepåslaget i dine merder til enhver tid.

Kontakt oss

En ny tidsalder er innen rekkevidde

Manuell lusetelling har gått ut på dato

Manuell lusetelling av et selektivt utvalg fisk har liten informasjonsverdi, og arbeidet er unødvendig ressurskrevende. Selv om merden er utstyrt med et godt kamera, er det begrenset hva vi mennesker er i stand til å se og oppfatte. Av den grunn har vi valgt å ta gjettingen ut av regnestykket – og overlater dermed jobben til noen som er langt bedre enn oss selv.

SEALAB utvikler i dag avanserte maksinlæringsmodeller som både detekterer og klassifiserer lakselus. Du få tilgang til informasjon om lusetrykket i merdene i sanntid og kan følge utviklingen over tid. Ved å telle lus på tusenvis av laks i døgnet blir informasjonsgrunnlaget langt bedre og mer representativt enn tidligere. Det sparer deg både for tid og manuell håndtering av fisken.

På veien mot en løsning som tilfredsstiller bransjekravene og i vente på at Mattilsynet godkjenner digital telling av lus, vil SEALAB tilby Snap Shot. En BlueThink-modul som lar røkter selv - når som helst - trykke på en knapp i kontrollrommet og få innsikt i tilstanden under vann. Ikke bare i overflaten, men hvor som helst i merden og i hele vannsøylen. Appen lagrer 10 sekunder med høykvalitets video og lar brukeren raskt bla seg frem og tilbake, bilde for bilde. 4K bildekvalitet gjør at du kan zoome i bildene og se etter både lusepåslag, cataract, vintersår og skader m.m. Bildene lagres på server sammen med dato og tidspunkt.

I SEALAB erstatter vi menneskelige begrensninger med teknologiske muligheter – og pusher dem stadig videre.

Høy service med 24/7 support

Trenger du hjelp med noen av våre produkter? Eller bare litt info? Vi er her 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for deg.

Kontakt oss