SEALAB Connect

Høyhastighets datanettverk som er åpent for tredjeparter

Kontakt oss

Systemovervåkning 24/7

Få oppdrettsanlegget ditt på nett

SEALAB Connect er utviklet på bakgrunn av behov for et stabilt nettverk med stor kapasitet for høykvalitets kameraovervåkning og analyse i havbruksnæringen. Systemet bruker optisk fiber av typen single mode. Fibertypen er valgt på grunn av sin enormt store overføringskapasitet og lave demping.

Vi vet viktigheten av høy oppetid, og tilbyr derfor et nettverkssystem med redundans samt 24/7 systemovervåkning av driftsavbrudd. I tilfeller hvor SEALAB også leverer undervannskamera og merdskap overvåkes i tillegg jordfeil og bortfall av VAC 230 på hver enkelt merd.

Redundans er med å sikre høyere oppetid. Nettverkssystemet er redundant i form av dobbel hovedlinje ut til merdene. Skulle et uhell føre til brudd på fiber mellom to merder, sikrer løsningen at alle merder fremdeles vil være på nett.


Systemet overvåkes 24/7. Ved driftsbrudd vil du øyeblikkelig få beskjed via push-varsel på sms, e-post, i kontrollrommet og på BlueThink™ GO.


For oppdretter er åpne systemer gunstige, da flere parallelle systemer skaper mer arbeid, vedlikehold og høyere kostnader. SEALAB lever i sterk tro på at åpne systemer ikke er en trussel, men en mulighet.


Kunden kjenner anlegget sitt best selv, og er derfor også best egnet til å gjennomføre installasjonen. En lettforståelig og informativ installasjonsveiledning guider deg gjennom arbeidet.


Datalagring for analyse i Microsoft Azure kan leies av SEALAB.

Microsoft Azure

Høy service med 24/7 support

Trenger du hjelp med noen av våre produkter? Eller bare litt info? Vi er her 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for deg.

Kontakt oss